Pittige maïssoep
Deze maïssoep had ik gemaakt voor het boek de Voedselzandloper. Helaas heeft dit recept het boek net niet gehaald, maar hij is zó lekker dat ik hem alsnog met jullie deel. De soep heeft iets zoetigs van de maïs en krijgt lekker wat pit door het chilipepertje. Serveer met wat verse koriander. Tip: Liever vega? Gebruik dan groentebouillon in plaats van kippenbouillon. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |