Pittige maïssoep

Maïssoep die het boek niet haalde


Deze maïssoep had ik gemaakt voor het boek de Voedselzandloper. Helaas heeft dit recept het boek net niet gehaald, maar hij is zó lekker dat ik hem alsnog met jullie deel. De soep heeft iets zoetigs van de maïs en krijgt lekker wat pit door het chilipepertje. Serveer met wat verse koriander. Tip: Liever vega? Gebruik dan groentebouillon in plaats van kippenbouillon. Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Judith Bandell
Zuid-Amerikaanse Maissoep
 7
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Recept: Mexicaanse maïssoep
 6
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Snelle basis groentesoep
 5
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.