Pittige plaatpizza met tomaat, chorizo en rode peper

Pittige plaatpizza met tomaat, chorizo en rode peper


Waarom zou je pizza bestellen als je het ook gemakkelijk zelf kunt maken? Het is ook nog eens veel lekkerder dan een vette afhaalpizza. En deze plaatpizza is dé perfecte oplossing om te maken als er onverwacht mensen blijven eten. Deze topping van tomaat, chorizo en rode peper zorgt voor een ware smaakexplosie. Zó de moeite waard! Geniet ervan.

Bereidingstijd: 15 min | Baktijd: 15-20 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Koopmans
Koopmans

Wanneer je trek hebt in pizza kun je natuurlijk een pizza bestellen, maar zelf pizza maken is leuker en lekker. Kies zelf voor lekkere ingrediënten en stel zo je favoriete pizza samen. Welke pizza je ook wilt maken, het begint altijd met een lekkere pizzabodem. Dankzij de producten van Koopmans maak je zelf makkelijk en snel jouw favoriete pizza van eigen bodem, met verse ingrediënten. Inspiratie nodig? Bekijk dan deze heerlijke pizzarecepten.

Pizza Mozzarella met basilicum Pizza Mozzarella met basilicum
Chocolade pizza Chocolade pizza
Pizza mini monsters Pizza mini monsters
Meer van Koopmans
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.