Gemarineerde schouderkarbonade uit de oven

Gemarineerde schouderkarbonade uit de oven


Zin in een sappig stukje vlees vanavond? Dan is is deze malse, gemarineerde schouderkarbonade uit de oven een dikke tip. De heerlijke Indonesische smaken in de marinade maken deze karbonades super smaakvol, denk daarbij aan knoflook, ui, gember, ketjap, olie en citroensap. Heerlijk met witte rijst of nasi! Maar ook met een frisse Indonesische salade zijn deze malse schouderkarbonades uit de oven super lekker.  

 

Check snel het recept en de ingredienten hieronder en maak vanavond ook deze overheerlijke, malse en gemarineerde schouderkarbonades op Indonesische wijze! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Ellen Hoek
  • Sonja Den Ouden
  • Andre Kleijn Hesselink
  • Renata Pijnacker
  • Norma Groenewegen
  • J.leunk
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.