Pittige stoofschotel met paprika en feta

Deze stoofschotel smaak niet alleen heerlijk, maar ook de geur is zalig. Wanneer je de pan op het vuur zet, komt de geur je al tegemoet en zal je huis heerlijk ruiken. Het allerlekkerste is deze stoofschotel op dag twee, maar probeer hier maar eens nog een dag op te wachten. Of maak gewoon zo'n grote pan dat je er twee dagen van kan genieten.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Een sportieve meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...
Volg Eat.Run.Love.
![]() |
Zalm met mangosalsa |
![]() |
Zomerse smoothie met banaan, a... |
![]() |
Vegetarische curry met paneer |