Pizza met Parmaham en rucola

Pizza met Parmaham en rucola


Pizza's zijn heerlijk. Deze pizza met Parmaham en rucola is helemaal hemels. Je kunt er voor kiezen om het pizzadeeg ook lekker zelf te maken, maar je kunt ook voor de easy way gaan en een kant-en-klare pizzabodem in de winkel scoren. Doe er naast de Parmaham en rucola lekker wat tomatenpassata en mozzarella op en strooi er lekker wat oregano over. Genieten!

Bereidingstijd: 30 min, Wachttijd: 90 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.