Pizza met Parmaham en rucola
Pizza's zijn heerlijk. Deze pizza met Parmaham en rucola is helemaal hemels. Je kunt er voor kiezen om het pizzadeeg ook lekker zelf te maken, maar je kunt ook voor de easy way gaan en een kant-en-klare pizzabodem in de winkel scoren. Doe er naast de Parmaham en rucola lekker wat tomatenpassata en mozzarella op en strooi er lekker wat oregano over. Genieten!
Bereidingstijd: 30 min, Wachttijd: 90 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |