Pizza met parmaham, mozzarella en tomaat

Pizza met parmaham, mozzarella en tomaat


1 persoon

Een zelfgemaakte pizza smaakt altijd beter dan de diepvries variant. Deze pizza heeft een topping van parmaham, mozzarella, tomaat en een handje rucola maakt de pizza af. Bak de pizza in ongeveer een kwartiertje goudbruin en knapperig. Geniet ervan!  Tip: eenmaal uit de oven verdeel je nog een pluk rucola over de pizza’s, daarna kun je gelijk aan tafel.

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Chocolade-hazelnoot bananenbrood Chocolade hazelnoot bananenbrood
Pecan-karamel boterkoek Pecan-karamel boterkoek
Wentelteefjes spiesen met rood fruit Wentelteefjes spiesen met rood...
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Jeanette Smeenk
  • Kelly Tijsterman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.