Pizza met parmaham, mozzarella en tomaat

Pizza met parmaham, mozzarella en tomaat


1 persoon

Een zelfgemaakte pizza smaakt altijd beter dan de diepvries variant. Deze pizza heeft een topping van parmaham, mozzarella, tomaat en een handje rucola maakt de pizza af. Bak de pizza in ongeveer een kwartiertje goudbruin en knapperig. Geniet ervan!  Tip: eenmaal uit de oven verdeel je nog een pluk rucola over de pizza’s, daarna kun je gelijk aan tafel.

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Speculoos cheesecake bites Speculoos cheesecake bites
Gevulde paprika’s met couscous en halloumi Gevulde paprika’s met cousco...
MonChou koekjes MonChou koekjes
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Jeanette Smeenk
  • Kelly Tijsterman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.