Pizza van zoete aardappel met Hüttenkäse
Pizza is zo ontzettend lekker, maar helaas is een pizza nou niet de meest verstandige keuze. Met deze pizza van zoete aardappel met Hüttenkäse komt daar verandering in. Een heerlijke pizza die gemakkelijk is om te maken en ook nog eens een stuk meer verantwoord is dan een 'standaard' pizza. De bodem wordt namelijk gemaakt van zoete aardappel en heerlijk belegd met Hüttenkäse, rucola, parmaham en walnoten. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Hüttenkäse is een jonge ongerijpte kaas en vanwege de frisse smaak is het toepasbaar in zowel zoete als hartige gerechten. Lekker licht op brood, maar ook in salades, bij vis- en vleesgerechten, of zelfs in een toetje. De variatie is eindeloos! Inspiratie nodig? Probeer dan zeker eens één van deze lekkere en toegankelijke recepten.
Meer informatieBowl of happiness | |
Baquette uit de oven | |
Frisse zomersalade met Hütten... |