Plaatpizza met parmaham en pesto

Snelle basis groentesoep


Zelf pizza maken is het allerlekkerst. Je kunt hem dan immers beleggen met alles wat je zelf maar lekker vind. Wat ik helemáál fijn vind is een plaatpizza: gewoon een lekker grote pizza in een rechthoek die je goed met anderen kan delen. Deze plaatpizza maakte ik met courgette, paprika, mozzarella, parmaham en uiteraad een mooie rode saus, en ik topte hem af met pijnboompitjes, rucola en parmezaanse kaas. De bodem heb ik gemaakt met een mix uit een pakje, maar je kunt er ook een rol deeg voor gebruiken of zelf een deeg maken: wat jij het makkelijkst vindt!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.