Plaattaart met vijgen en geitenkaas

Deze plaattaart met vijgen en geitenkaas is een toppertje. De combinatie van de zoetige vijgen en het zoute van de geitenkaas is heerlijk! En als klap op de vuurpijl nog wat prosciutto, yum! En deze heerlijke plaattaart is nog gemakkelijk om te maken ook. Als basis gebruik je een grote rol bladerdeeg. Vervolgens is het een kwestie van beleggen en afbakken in de oven. Lekker voor in het weekend als lunch, of als avondmaaltijd. Enjoy! Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 15 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |