Plantaardig alternatief voor kwarktaart

Plantaardig alternatief voor kwarktaart


Deze heerlijke taart is volledig plantaardig. Het plantaardige alternatief voor kwark is wat dikker dan bijvoorbeeld het plantaardig alternatief voor yoghurt dat we al jaren kennen.  Dit product leent zich dus perfect om taarten mee te bakken. Decoreer de taart met vers fruit zoals aardbeien en/of bosbessen en daarna nog even koelen. klinkt goed toch? Enjoy!
Let op: de taart moet minimaal 3 uur in de koelkast.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Sonja Snoodijk
  • Foody redactie
  • Aarkensteyn
  • Isa Lenders
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.