Plantaardige hangop met kaneelappeltjes

Plantaardige hangop met kaneelappeltjes


Wist je dat je ook (plantaardige) hangop van Alpro Mild & Creamy, een plantaardige variatie op yoghurt, kunt maken? Je laat de Alpro Mild & Creamy minimaal 12 uur uitlekken in een kaasdoek of theedoek. Er blijft een lekkere volle massa over. Samen met de gebakken kaneelappeltjes heb je een lekker verwenontbijtje om extra van te genieten. Goed begin van de dag toch?

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Wendy Huijberts
  • Ivonne Niessink
  • Alpro
Snelle basis groentesoep
Foody redactieFoody redactie
Hangop - basisrecept
Rutger BaktRutger Bakt
Muffins met citroen en bramen
 1
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.