Pompoensoep met tomaat en kerrie

Pompoensoep met tomaat en kerrie


Deze pompoensoep is door de toevoeging van de kardemom, kerrie en kurkuma net even anders. De specerijen maken de soep lekker pittig en je waant de even in India. Wees wel voorzichtig met de kardemom, dit is een vrij sterk specerij. Proef tussendoor en voeg dan eventueel nog wat meer toe. Serveer met een lepeltje yoghurt of creme fraîche en wat brood.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Esmée Kramer
  • Linda Vreugdenhil
  • Petra Teuben
  • Arnella Miedema
  • Louise Van Der Kelen
  • Dina.kok
Oosterse pompoensoep
 15
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Groen in het seizoen: geroosterde pompoensoep
 13
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Pittige pompoensoep
 7
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
Snelle pompoensoep
 7
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.