Pompoensoep met tomaat en kerrie
Deze pompoensoep is door de toevoeging van de kardemom, kerrie en kurkuma net even anders. De specerijen maken de soep lekker pittig en je waant de even in India. Wees wel voorzichtig met de kardemom, dit is een vrij sterk specerij. Proef tussendoor en voeg dan eventueel nog wat meer toe. Serveer met een lepeltje yoghurt of creme fraîche en wat brood.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |