Pompoenstamppot met appel en worst

Foody Redactie


Nu de temperaturen weer wat zakken en de herfst weer is begonnen wordt het zo langzaamaan ook weer tijd voor heerlijke stamppotjes. Dan kun je natuurlijk kiezen voor een andijviestamppot of een boerenkoolstamppot met worst, maar je kunt ook gaan voor een stamppot met pompoen. Rooster de pompoen van tevoren even zodat de zoete smaak heerlijk naar boven komt. Combineer met wat zachte ui, frisse appel en natuurlijk de rookworst. Voeg tot slot geroosterde pijnboompitjes toe, en eventueel een beetje geitenkaas of feta en smullen maar! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Renate Rozendaal
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.