Poolse cheesecake
Deze Poolse cheesecake is heerlijk! Deze cheesecake heeft, in tegenstelling tot de 'normale' cheesecake, geen bodem. De cheesecake met rozijnen is luchtig en heeft een volle romige smaak. Simpel om te maken en heerlijk bij de koffie/thee, maar ook super om te serveren als dessert met wat vers fruit erbij. Geniet ervan.
Voorbereidingstijd: 25 min, Oventijd: 60 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |