Portobello met spinazie en geitenkaas

Portobello


Een portobello is eigenlijk niets meer dan een grotere versie van de kastanjechampignon. Door de grootte is de portobello heel erg geschikt voor het vullen met groente en kaas. Dit receptje voor gevulde portobello met spinazie en geitenkaas is hier een prima voorbeeld van. Qua smaak en textuur doet de portobello vlezig aan, waardoor deze zeer geschikt is ter vervanging van vlees of vis. Serveer met een simpele salade en genieten maar. Eet smakelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.