Pot au feu
Heerlijk hé, stoofvlees? In het najaar maak ik het graag omdat het je zo lekker opwarmt, en dit keer maakte ik het op de Franse manier. Een heerlijk Frans stoofgerecht van rundvlees dus, met lekkere stukjes gestoofde prei en wortel, en met de smaak van tijm, peterselie, selderij, laurier, kruidnagel en ui. Zo kun je er weer tegenaan deze herfst!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |