Powersap met biet

Slowjuicer of sapcentrifuge?


Niets is lekkerder dan een heerlijk vers, zelfgeperst sapje. Het is niet alleen vele malen lekkerder, het is ook nog een prima manier om meteen een goede hoeveelheid groente en/of fruit binnen te krijgen. Dit sapje met sinaasappel, appel, spinazie, wortel, biet en gember is daar zo'n perfect voorbeeld van. Simpel om te maken, gezond en niet geheel onbelangrijk, erg lekker. Je maakt dit sapje eenvoudig met een sapcentrifuge. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Melanie van Meerloo
  • Suzanne de Zeeuw
  • Angelique Van As-de Zoete
  • Frans van Tuil
  • Sylvia Heeremans
  • Joyce Jordahl J
  • Carla Loenen
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.