Preisoep met Parmezaancroutons
Er is geen enkel moment op de dag of in de week te bedenken dat soep niet heerlijk is. Of je er de week nou mee aftrapt of hem afsluit, of je er mee snackt of als avondmaal, het is altijd goed.
Zo ook deze preisoep met Parmezaan croutons. Nou kun je natuurlijk zoals het recept zegt 3 croutons per persoon maken, maar de echte smulpaap maakt gewoon een dubbele portie.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |