Putu Ayu cakejes

Snelle basis groentesoep


Putu Ayu zijn Indische gestoomde pandancakejes met een 'hoedje' van kokos. Ze zijn heerlijk luchtig en verassend gemakkelijk om te maken.  Voor deze cakejes heb je o.a. kokosmelk, pandan pasta en geraspte kokos nodig. Deze lekkere cakejes bereid je niet in de oven, maar deze stoom je gaar in een stoompan. Op deze manier blijven de cakejes heerlijk luchtig. Ze zien er apart uit, maar ze zijn zeker de moeite waard eens te maken. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Linda Hogenboom
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.