Quesadillas met Hüttenkäse, gegrilde courgette en rucola

Quesadillas met Hüttenkäse, gegrilde courgette en rucola


Hüttenkäse is super veelzijdig. Het is zowel prima voor zowel ontbijt, bijvoorbeeld op crackers met avocado, als avondeten én als  lunch. Zo ook op deze heerlijke quesadillas met Hüttenkäse, gegrilde courgette en rucola. Super lekker en ook nog eens super simpel om te maken. Hüttenkäse is een romige kaas met een niet heel erg uitgesproken smaak en daarom is het perfect voor een maaltijd zoals deze. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Hüttenkäse

Hüttenkäse is een jonge ongerijpte kaas en vanwege de frisse smaak is het toepasbaar in zowel zoete als hartige gerechten. Lekker licht op brood, maar ook in salades, bij vis- en vleesgerechten, of zelfs in een toetje. De variatie is eindeloos! Inspiratie nodig? Probeer dan zeker eens één van deze lekkere en toegankelijke recepten.

Bowl of happiness Bowl of happiness
Baquette uit de oven Baquette uit de oven
Frisse zomersalade met Hüttenkäse Frisse zomersalade met Hütten...
Meer van Hüttenkäse

Favoriet recept van

  • Rico Vlist
  • Nienke Vennik
  • Evelien van der Laan
  • Hüttenkäse
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.