Quesedilla’s met zoete aardappel en spinazie

Foody Redactie


Quesedilla’s zijn gebakken wraps met daartussen een vulling, een soort Mexicaanse tosti. Lekker als lunch of maaltijd, maar ook als snack doet een quesedilla het niet verkeerd. Snijd de quesedilla in 6 of 8 stukken en je hebt een heerlijk hapje. Deze quesedilla’s zijn gevuld met een lekker mengsel van  zoete aardappel, gebakken spinazie en mozzarella. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sjors van Tongeren
  • Joyce Van Wilsem-Schiferli
  • Judith Bandell
  • Claudia Ahlers
  • Anne Schuuring
  • Sofie Geronimo
  • Louise Van Der Kelen
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.