Quiche Lorraine

Quiche Lorraine


Quiche Lorraine, een hartige taart met een vulling van spekblokjes en ei, is een echte Franse klassieker. Deze variant is net iets anders, door gebruik te maken van geitenmelk. Dit maakt de quiche wat luchtiger en minder zwaar. Serveer bij deze hartige tart een grote schaal salade voor de nodige vitamientjes. Enjoy!

6 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Ivonne Niessink
Quiche Lorraine, maar dan healthier
 5
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Muffins met citroen en bramen
 4
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 7
Foody redactieFoody redactie
Quiche lorraine met zalm
 12
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.