Quiche met tomaat, rozemarijn en geitenkaas

Quiche met tomaat, rozemarijn en geitenkaas


Zin in een quiche met tomaat, maar wordt de bodem altijd zo zompig? Dat is met dit receptje zeker verleden tijd. Met deze heerlijke quiche met tomaat, rozemarijn en geitenkaas ben je verzekerd van een knapperige bodem. De tip? Gebruik couscous. Couscous neemt namelijk het  vocht op, zorgt voor een krokante bodem en je proeft er niets meer van na het bakken. En nog iets fijns: deze quiche is ontzettend simpel om te maken. Lekker als lunch, als hapje bij de borrel of als avondeten met een salade erbij. Enjoy! 
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 30 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Aarkensteyn
  • Arnella Miedema
  • Ron de Kort
  • Ineke Elzendoorn
  • Bart van der Helm
  • Stan Meiresonne
  • Willy Pype
  • Cobi.
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.