Quiche met zalm en groene asperges
Deze quiche met zalm en groene asperges is echt heerlijk. Met een lekkere groene salade erbij heb je heel fijn avondeten! Door de quiche eerst blind te bakken voorkom je dat de bodem niet helemaal gaar is. Het kost even iets meer tijd, maar is zeker de moeite waard!
Let op: het deeg voor de quiche moet nog minimaal 30 minuten rusten in de koelkast
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |