Rabarber-aardbeien jam

Rabarber-aardbeien jam


4 personen

Dol op jam op aardbeien en op de friszure smaak van rabarber? Dan is deze rabarber-aardbeien jam zeker de moeite waard om eens klaar te maken. In een potje jam gaat normaal gesproken voor 50% geleisuiker anders dan blijft de jam te dun. Pectine is hier de oplossing voor. Gevolg; je hebt een heerlijke jam met een goede fruitsmaak in plaats van een jam die naar suiker smaakt met een vleugje rabarber-aardbeien. De jam is nog wel iets dun maar dat maakt hem wel weer ideaal om bijvoorbeeld lekker door de yoghurt te roeren. Enjoy! 

 
Simone's Kitchen
Simone's Kitchen

In Simone's Kitchen vind je allerlei lekkere recepten. Van een supergezonde salade tot een...

Pruimen frangipane taart - gewoon de lekkerste | Simone's Kitchen Pruimen frangipane taart
Broccoli-chorizo toast - lekker voor de lunch | Simone's Kitchen Broccoli-chorizo toast
Aardbeien custardtaartje met lemon curd | Simone's Kitchen Aardbeien custardtaartje met l...
Meer van Simone's Kitchen

Favoriet recept van

  • Kampenco
  • Foody redactie
  • Marian Lensvelt-Joore
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.