Rabarber Pannacotta
Op zoek naar een lekker dessert om te serveren? Deze rabarber pannacotta is zeker de moeite waard! Het is eenvoudig om te maken en de smaak is echt heerlijk! Een lekker smeuiig en romig toetje, waar je super mee kunt variëren. Maak de pannacotta zeker niet klaar op het laatste moment, want het toetje heeft zo'n 4 uur nodig om op te stijven in de koelkast. Duurt even, maar dat is het zeker waard! Enjoy!
Bereidingstijd: 30 min, Wachttijd: 4 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |