Rabarbercrumble

Groen in het seizoen: rabarber crumble


Normaal maken we applecrumble, maar dit keer gaan we aan de slag met rabarber. Deze rabarbercrumble is lekker makkelijk om te maken en Oh My! Wat is hij lekker! In dit recept wordt glutenvrij rijstmeel gebruikt, maar je kan ook kiezen voor havermeel, speltmeel, boekweitmeel, you name it! Ook kun je elke vorm van suiker gebruiken, wij hebben kokossuiker gebruikt.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Dicky Buyk-van Wingerden
  • Claudia Ahlers
  • Foody redactie
  • Carolien de Milliano
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.