Rabarbercrumble

Normaal maken we applecrumble, maar dit keer gaan we aan de slag met rabarber. Deze rabarbercrumble is lekker makkelijk om te maken en Oh My! Wat is hij lekker! In dit recept wordt glutenvrij rijstmeel gebruikt, maar je kan ook kiezen voor havermeel, speltmeel, boekweitmeel, you name it! Ook kun je elke vorm van suiker gebruiken, wij hebben kokossuiker gebruikt.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op degroenemeisjes.nl laat Merel zien hoe je op een leuke en hippe manier je leven een beetje...
Volg De Groene Meisjes
![]() |
Pita's met oesterzwammenshoarm... |
![]() |
Vegan scones met lemon curd |
![]() |
Gevulde gepofte zoete aardappe... |