Rabarbertaart

Ingrediënten
- 400 g rabarberstengels
- 1 el suiker
- 200 g tarwebloem
- 100 g witte basterdsuiker
- 50 g koude boter, in blokjes
- 1 ei
- snufje zout
- 1 ei
- 70 g witte basterdsuiker
- 50 g zachte boter
- 50 g tarwebloem
- vanillemerg van 1 stokje
- 10 g verse gember, fijngeraspt
Yum, taart! Wie houdt daar nu niet van. Super als je iets te vieren hebt, maar taart kan ook heel handig zijn om dingen gedaan te krijgen. Dit rabarbertaartje is zo’n taartje die mega lekker is en die bij heel veel mensen in de smaak valt. Deze taart is een tikkie spannend door de gember en ziet er super mooi uit. Succes verzekerd! Bestrooi voor het serveren met wat poedersuiker. Zowel warm heerlijk met een bolletje vanille-ijs als afgekoeld bij een kopje thee.
Geniet ervan.


Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor Lekkers
![]() |
Zoete aardappelsoep met kokosmelk |
![]() |
Hartige pannenkoek met pompoen... |
![]() |
Rode kool salade met grapefrui... |