Rabarbertaart met vanillecreme

Foody Redactie


Ik ga iets opbiechten: ik had voordat ik deze taart twee weken geleden maakte nog nooit rabarber gegeten. Geen idee waarom, maar ik vond dat daar maar eens wat aan moest veranderen... Dit recept heb ik afgekeken van Janneke Philippi, zij maakt echt de lekkerste toetjes! Dit is dus mijn eerste rabarber-bakseltje en ik kan zeggen: ik ben om! Als jij ook nog nooit rabarber hebt gegeten óf als je er juist heel erg van houdt is dit echt een geweldig recept. Het is een heerlijke rabarbertaart waarbij de rabarber een beetje zuur is, maar bij het zoete van het bladerdeeg en de vanillecrème is het een heerlijk fris gebakje.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Mirela Leonte
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.