Rachel Khoo's zoute boterkaramel

Zoute boterkaramel van Rachel


Rachel Khoo beschrijft in haar boek Mijn Franse keuken hoe je van boter, room, suiker en een snufje zout een bizar lekkere karamel maakt. Ze ontbijt graag met een kom yoghurt en een lepel van deze boterkaramel en ik snap haar volkomen: hier wil je iedere dag mee wakker worden! Het is niet heel makkelijk, maar als je eenmaal een hap neemt is het 't allemaal waard geweest...

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Zelf sambal maken
 2
Hare MaristeitHare Maristeit
Foody Redactie
 1
Foody redactieFoody redactie
Kip Cashew van Bill Granger
 6
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Win jij het kookboek Joie de Vivre?
Foody redactieFoody redactie
Win jij het kookboek Joie de Vivre?

Hoi lieve Foodies!    Hier op de Foody redactie krijgen we geen genoeg van heerlijk eten, lekker kokkerellen, inspirerende recepten en mooie...

Lees meer
Video: Citroencake maken
 2
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.