Ratatouille uit de oven
Ratatouille is een Frans stoofgerecht uit de Provence dat vaak gegeten wordt met brood. Ik heb wel eens de klassieke ratatouille gemaakt, waarbij de groenten zachtjes worden gestoofd in een pan. Zelf hou ik meer van de moderne versie, waarbij de groenten in de oven worden gegaard. Hierdoor behouden de groenten hun structuur en wordt het niet zo heel erg papperig. Je kunt het net als in Frankrijk, eten met brood, maar je kan het ook prima serveren met gebakken aardappeltjes, pasta of rijst. Bon appetit!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |