Ratatouille uit de oven

Makkelijke Maaltijd: Ratatouille uit de oven


4 personen

Ratatouille is een Frans stoofgerecht uit de Provence dat vaak gegeten wordt met brood. Ik heb wel eens de klassieke ratatouille gemaakt, waarbij de groenten zachtjes worden gestoofd in een pan. Zelf hou ik meer van de moderne versie, waarbij de groenten in de oven worden gegaard. Hierdoor behouden de groenten hun structuur en wordt het niet zo heel erg papperig. Je kunt het net als in Frankrijk, eten met brood, maar je kan het ook prima serveren met gebakken aardappeltjes, pasta of rijst. Bon appetit!

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Wesley Vankuyk
  • Jolien Assink
  • Pamela Birnie
  • Leonie622
Ratatouille
 10
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
One pot: Ratatouille met kruidendressing
 24
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Ratatouille
 6
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Easy Mondays – Ratatouille
 8
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.