Red velvet brownies

Red velvet brownies


16 personen

Red velvet brownies met witte chocolade. Hoe lekker!  Ze zijn per-fect. Ontzettend lekker en mooi zacht van binnen. Door witte chocolade in plaats van pure chocolade te gebruiken zijn de brownies iets zoeter dan je gewend bent. De topping van roomkaas kun je eventueel weglaten, maar naast dat het ontzettend lekker is, is de topping ook nog eens functioneel. De bovenkant van de brownie is door het bakken namelijk niet zo mooi rood van kleur als de binnenkant. Perfect om te verdoezelen dus. Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 40 min 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Geroosterde kikkererwtensalade met fetadip Geroosterde kikkererwtensalade...
Geroosterde rode biet en wortel met honing en ricotta Geroosterde rode biet en worte...
Cajun pasta met kip en spinazie Cajun pasta met kip en spinazie
Meer van Brenda Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.