Red velvet brownies

Foody Redactie


Red velvet brownies met witte chocolade. Hoe lekker!  Ze zijn per-fect. Ontzettend lekker en mooi zacht van binnen. Door witte chocolade in plaats van pure chocolade te gebruiken zijn de brownies iets zoeter dan je gewend bent. De topping van roomkaas kun je eventueel weglaten, maar naast dat het ontzettend lekker is, is de topping ook nog eens functioneel. De bovenkant van de brownie is door het bakken namelijk niet zo mooi rood van kleur als de binnenkant. Perfect om te verdoezelen dus. Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 40 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.