Red velvet brownies

Red velvet brownies


16 personen

Red velvet brownies met witte chocolade. Hoe lekker!  Ze zijn per-fect. Ontzettend lekker en mooi zacht van binnen. Door witte chocolade in plaats van pure chocolade te gebruiken zijn de brownies iets zoeter dan je gewend bent. De topping van roomkaas kun je eventueel weglaten, maar naast dat het ontzettend lekker is, is de topping ook nog eens functioneel. De bovenkant van de brownie is door het bakken namelijk niet zo mooi rood van kleur als de binnenkant. Perfect om te verdoezelen dus. Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 40 min 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

BBQ Rub - zoete kruidenmix / barbecue kruiden BBQ Rub - zoete kruidenmix / b...
Bananenbrood muffins met pindakaas Bananenbrood muffins met pinda...
Champagne cheesecake met aardbeien Champagne cheesecake met aardb...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.