Rigatoni pecorino
Rigatoni pecorino is een heerlijke Italiaanse pasta met citroen en kaas. Dit vegetarische gerechtje is lekker om te eten als lunch, maar je kunt het ook serveren als voorgerechtje bij een diner. In twintig minuutjes staat deze pasta al op tafel. Je zou rigatoni pecorino zelf kunnen eten als hoofdgerecht. Lekker met vis, zoals zeewolf of pangafilet.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |