Rijst met klaroen, kokos en walnoten
Dit heelrijke rijstgerecht is erg lekker als vegetarisch hoofdgerecht, maar is in kleinere porties ook fantastisch als bijgerecht bij een stukje vis of vlees. Je maakt het uiteraard met rijst en daar voeg je kokosrasp, kokosmelk, bouillonblokjes, Indisch laurier, walnoten, stukjes omelet en klaroen aan toe. Klaroen is een Surinaamse spinaziesoort die je kunt vinden bij de meeste grote Surinaamse toko's. Ontzettend smaakvol en het geeft je gerecht echt een enorme opkikker. Lekker gezond dus!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |