Risotto met boerenkool & champignons

Risotto met boerenkool & champignons


Risotto met boerenkool lijkt op eerste oog misschien wat vreemd. Maar dat valt heel erg mee als je bedenkt dat de Italianen heel veel cavalo nero eten. Dit is de Italiaanse variant van onze winterse topper. Met name in risotto wordt deze koolsoort veel gegeten. Voor een extra Italiaanse twist voeg je een lekkere mozzarella toe. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Esmée Kramer
  • Kampenco
  • Femke Zeilinga
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.