Risotto met zuurkool en porcini

Risotto met zuurkool en porcini


Risotto, heerlijk! Maar zo af en toe wil je eens wat anders dan de standaard variant. Deze risotto  is onzettend lekker en is een variant met een flinke Hollandse knipoog. Deze risotto is namelijk gemaakt met zuurkool en porcini, oftewel eekhoorntjesbrood, en is zeker een aanrader! Helemaal niet moeilijk om te maken en super van smaak. Zeker het proberen waard. Geniet ervan.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Arnella Miedema
  • Gemma Brands
DIY Zuurkool maken
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Basistechnieken: Risotto maken
 2
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.