Risotto met zuurkool en porcini
Risotto, heerlijk! Maar zo af en toe wil je eens wat anders dan de standaard variant. Deze risotto is onzettend lekker en is een variant met een flinke Hollandse knipoog. Deze risotto is namelijk gemaakt met zuurkool en porcini, oftewel eekhoorntjesbrood, en is zeker een aanrader! Helemaal niet moeilijk om te maken en super van smaak. Zeker het proberen waard. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |