Rode curry met gamba’s

Dol op curry, maar heb je deze nog nooit zelf gemaakt? Zelf curry maken is helemaal niet zo moeilijk en het is zoveel lekkerder! Door het zelf te maken weet je precies wat erin gaat en kun je hem naar eigen smaak pittig maken. En echt, het is zeker de moeite waard! Serveer de curry met rijst, broccoli, sperziebonen en garneer met lekker veel koriander. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Een sportieve meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...
Volg Eat.Run.Love.
![]() |
Zalm met mangosalsa |
![]() |
Zomerse smoothie met banaan, a... |
![]() |
Vegetarische curry met paneer |