Rode uienchutney
Fruitchutney is heerlijk bij Indiaas eten of een lekkere nasi, maar bij Hollandse producten zoals kaas of toastjes is het niet echt je-van-het. Wat daar wél heerlijk bij past is uienchutney, en dan vooral van rode uien. Zoet en hartig tegelijkertijd; een echte aanvulling op je borrelhapje! Je kunt deze uienchutney wel een week bewaren in een schone pot. Hmmm!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |