Rode uienchutney

Rode uienchutney


Fruitchutney is heerlijk bij Indiaas eten of een lekkere nasi, maar bij Hollandse producten zoals kaas of toastjes is het niet echt je-van-het. Wat daar wél heerlijk bij past is uienchutney, en dan vooral van rode uien. Zoet en hartig tegelijkertijd; een echte aanvulling op je borrelhapje! Je kunt deze uienchutney wel een week bewaren in een schone pot. Hmmm!

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.