Romig bastogne dessert
Dit dessert van monchou, bastogne en granaatappelpitjes is superlekker. Als je aan de lijn bent is dit toetje niet zo'n succes, maar anders moet je het zeker eens proberen. Het is heel gemakkelijk om te maken, maar het heeft wel even de tijd nodig om op te stijven. Garneer het toetje daarna lekker met wat granaatappelpitjes. Houd je hier niet van, dan zijn kersen of aardbeien ook heerlijk! Geniet ervan!
Bereidingstijd: 25 min Wachttijd: 1 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |