Romige ovenschotel met asperges en hamblokjes

Foody Redactie


Nu de asperges nog volop verkrijgbaar zijn moeten we onze kans pakken en genieten van het witte goud zolang het nog kan. Ovenschotels zijn lekker én makkelijk dus waarom zou je asperges niet eens verwerken in een romige ovenschotel? Het is weer eens wat anders!
De asperges liggen op een bedje van gestampte aardappel en worden overgoten met saus voor asperges, lente ui, tomaat en hamblokjes. Top de schotel tenslotte af met een laagje oude kaas en genieten maar! Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Esmée Kramer
  • florissen
  • Tania van Huik
  • Anne Roerink
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.