Roomkaasglazuur

Dit basisrecept voor roomkaasglazuur kun je voor veel recepten gebruiken. Het is vol van smaak en heerlijk fris. Gebruik het om een taart of cake mee af te smeren, of spuit er cupcakes mee op. De meest bekende taart waar deze cream cheese frosting op wordt gebruikt is natuurlijk de carrot cake, maar je kunt hem ook heel goed gebruiken voor andere taarten. Het roomkaasglazuur kun je op smaak brengen met vanille-extract, de rasp van citroen, limoen of sinaasappel of bijvoorbeeld met een scheutje mokka-extract.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |