Rosé sorbetijs met frambozen

Ziet dit rosé sorbetijs er niet onwijs feestlijk uit? Een glas koude rosé op een mooie zomerse dag is heerlijk, maar rosé sorbetijs is perfect om mee af te koelen op een zomerse avond. Het is lekker fris, ziet er mooi uit en smaakt heerlijk. En je kunt het voor allerlei gelegenheden inzetten. Wanneer je een leuk tuinfeest geeft als welkomstdrankje/hapje, na een bbq of een elegant etentje. Het is gemakkelijk om te maken en zo gedaan. Zeer zeker de moeite waard.
Naar recept van Donna Hay - Voorbereidingstijd: 10 min | Vriezen: 2-3 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |