Ruby chocolade panna cotta met bessencompote
Roze chocolade? Yes, dat is Ruby chocolade! Zonder kleurstof, maar heel mooi roze door haar natuurlijke kleur van de Ruby cacaoboon. De Ruby chocolade heeft een hele frisse fruitachtige smaak welke een beetje doet denken aan bessen. Deze panna cotta met yoghurt, bessencompote én Ruby chocolade is echt hemels. Het is fris en smaakt toch naar chocolade.
Voorbereidingstijd: 25 min | Koelen: minimaal 3 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |