Ruby chocolademousse met rood fruit
Naast witte, melk en pure chocolade, bestaat er nu ook Ruby chocolade. Ruby chocolade is van nature roze en heeft een bijzondere smaak. De smaak doet denken aan rood fruit en is lekker romig. Deze smaak en kleur zijn ontstaan door de gebruikte cacaobonen op een andere manier te bereiden. Daarmee is Ruby chocolade perfect om een chocolademousse met rood fruit mee te maken. Dat combineert namelijk heel erg goed in smaken. De chocolademousse is zonder ei, en dus ook geschikt voor kleine kinderen en zwangere vrouwen.
Voorbereidingstijd: 20 min | Koelen: minimaal 30 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |