Ruby chocolademousse met rood fruit

Muffins met citroen en bramen


Naast witte, melk en pure chocolade, bestaat er nu ook Ruby chocolade. Ruby chocolade is van nature roze en heeft een bijzondere smaak. De smaak doet denken aan rood fruit en is lekker romig. Deze smaak en kleur zijn ontstaan door de gebruikte cacaobonen op een andere manier te bereiden. Daarmee is Ruby chocolade perfect om een chocolademousse met rood fruit mee te maken. Dat combineert namelijk heel erg goed in smaken. De chocolademousse is zonder ei, en dus ook geschikt voor kleine kinderen en zwangere vrouwen.

Voorbereidingstijd: 20 min | Koelen: minimaal 30 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.