Sabayon van prosecco met zomerfruit

Sabayon van prosecco met zomerfruit


Sabayon is een luchtig dessert op basis van eierdooiers en een alcoholische drank. Over het algemeen wordt sabayon lauwwarm geserveerd, omdat deze tijdens het afkoelen zijn luchtigheid verliest. In dit recept is er wat slagroom aan toegevoegd, waardoor deze goed van tevoren klaar te maken is, zonder dat hij minder lekker wordt. Het perfecte dessert voor na een BBQ. Enjoy! 

4 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Angela Bouwer
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.