Salade met broccoli, amandelen en rozijnen
Deze salade is eens wat anders dan standaard bladgroente. De broccoli, ui en amandelen geven de salade lekker veel bite. Doordat je geen bladgroenten gebruikt is de salade prima als take away salade, omdat deze groentes niet zo snel zacht worden.'s Ochtends dus klaarmaken en 's middags bij de lunch lekker van smullen! Om de salade nog langer te kunnen bewaren kun je de dressing het beste apart meenemen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |