Salade met geitenkaas en blauwe bessen

Foody Redactie


Op een warme dag is er niets lekkerder dan een heerlijk frisse salade. Serveer bijvoorbeeld eens deze super lekkere salade met geitenkaas, blauwe bessen en geroosterde macadamia nootjes. Heerlijk als lunch, maar ook super als lichte hoofdmaaltijd. Een ideaal recept voor als je geen zin hebt om met het warme weer lang in de keuken te moeten staan. Maak de salade af met een lekkere dressing van mosterd, honing, balsamico en wat olijfolie, serveer met een stuk goed brood en het genieten kan beginnen. Eet smakelijk!  

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sofie Geronimo
  • Sonja Den Ouden
  • Evelien van der Laan
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.