Salade met peer, roquefort en gekarameliseerde pecannoten
Salades, ik ben er dol op! Maakt niet uit in welke tijd van het jaar, ik vind ze heerlijk. Je zou denken dat het in de lente en zomer makkelijker is een salade te maken, maar in de herfst en winter zijn er ook tal van lekkere seizoensproducten te vinden waarmee je de lekkerste salades kunt maken. Zoals deze herfstige salade met peer, roquefort en gekarameliseerde pecannoten. Super als lunch met een stuk brood, maar ook heerlijk als voorgerecht.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |