Salade met stoofpeer en geitenkaas
Begin je kerstdiner licht met deze salade met stoofpeer en geitenkaas. De combinatie van de kruidige zoete stoofpeer, is heerlijk met het frisse van de geitenkaas en het zoutige van de Prosciutto. Ontzettend gemakkelijk om te maken en ook nog perfect om voor te bereiden. Liever alcoholvrij? Gebruik dan bessensap in plaats van rode wijn. Geniet ervan.
Voorbereidingstijd: 15 min | Stooftijd: 3 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |