Salade met stoofvlees

Salade met stoofvlees door In my Red Kitchen


4 personen

In deze bijzondere salade met stoofvlees komen verschillende keukens samen. Voor doorregen klapstuk geldt, hoe langer je het gaart hoe lekkerder. Het is klaar als je het met twee vorken uit elkaar kan trekken. Doordat het vlees gaart in de kruidige tomatensaus trekken alle heerlijke smaken in het vlees. Bij het aansnijden zal het een beetje uit elkaar vallen, dat is exact de bedoeling. Door het vlees, de kaas, de mais en bonen is deze salade een heerlijk vullend avondmaal. Let op: het marineren van het vlees duurt 12 tot 24 uur.

 
Simone's Kitchen
Simone's Kitchen

In Simone's Kitchen vind je allerlei lekkere recepten. Van een supergezonde salade tot een...

Pruimen frangipane taart - gewoon de lekkerste | Simone's Kitchen Pruimen frangipane taart
Broccoli-chorizo toast - lekker voor de lunch | Simone's Kitchen Broccoli-chorizo toast
Aardbeien custardtaartje met lemon curd | Simone's Kitchen Aardbeien custardtaartje met l...
Meer van Simone's Kitchen

Favoriet recept van

  • Anne Oldenburg-Schriek
  • Judith Bandell
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.